Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Let op: 1 november weer STAP-budget beschikbaar!

Let op: 1 november weer STAP-budget beschikbaar!

Zin om wat nieuws te leren of je talenten verder te ontwikkelen? Vanaf 1 november is er weer STAP-budget beschikbaar voor iedereen die ouder is dan 18 jaar (en nog geen AOW ontvangt). Je bepaalt zelf waar je je STAP-budget voor inzet. Welke praktische training of opleiding zou jij willen volgen?

Kijk hier welke opleidingen en trainingen je bij ons kunt volgen

Weet je welke opleiding je wilt volgen?

Stuur dan een mail naar omscholing@vistacollege.nl en vraag naar de aanmeldlink. De aanmeldlink ontvang je in de week van 24 oktober van ons en heb je nodig om je aan te melden voor het STAP-budget.

Zorg dat je klaar zit op 1 november

Zorg dat je vervolgens op 1 november om 10.00 uur klaar zit om je via het UWV aan te melden voor het STAP-budget. Het subsidiebudget van vorige tranches om je STAP-budget aan te vragen was heel snel op. Er is namelijk (steeds opnieuw) een beperkt budget beschikbaar. Je zult dus op 1 november meteen je aanvraag moeten doen om kans te maken op je subsidiebedrag!

Is het niet gelukt je STAP-budget aan te vragen, weet dat er meer subsidiemogelijkheden zijn naast het STAP-budget. Wil je meer informatie? Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken