Je bent nu op de site van Techniek, onderdeel van VISTA college

Dé techniekopleider
van Zuid-Limburg

SCROLL VERDER

Welkom in de wereld van Techniek

Alles om je heen is techniek. Een telefoon, een auto of vliegtuig, fabrieken staan vol met machines, computers of tablets, onderzoek naar de nieuwste medicijnen en ga zo maar door! Waar kies jij voor? Werken met hightech apparatuur en groene energie. Dit is werk voor de toekomst voor mensen die niet schrikken van een uitdaging. Of wil je met jouw handen gaan werken door te gaan produceren, bouwen en onderhouden. De installateur, metaalbewerker, machinebouwer of elektromonteur. In de techniek zijn heel veel opleidingen en het bedrijfsleven is op zoek naar goed geschoolde technische krachten. Dus waar wacht je op? Welkom in de wereld van Techniek!

Bedrijfsopleidingen in de techniek

Maatwerktrajecten

Je wilt investeren in jouw personeel. Dit is uiteindelijk ook een investering in jouw bedrijf. Bij VISTA college werken docenten, vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en met jarenlange ervaring en zijn deskundig op relevante werkterreinen. Met dit team ontwikkelen wij diplomagerichte (mbo-) opleidingen, specifiek voor mensen die verder willen groeien in hun beroep.

Maak gebruik van onze expertise om mensen praktisch op te leiden. We stellen graag een opleiding samen specifiek afgestemd op jouw bedrijf of organisatie.

Omscholen naar techniek?

We hebben diverse opleidingen, cursussen, certificaten en trainingen die ervoor zorgen dat je snel kunt bijscholen en omscholen naar een voor jou nieuwe branche of nieuw beroep.

Klik hier voor meer informatie

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken