Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
OPENSEL project Laboratoriumtechniek

OPENSEL project - Laboratoriumtechniek

In september 2019 is de afdeling Laboratoriumtechniek van VISTA college, samen met partners uit Hongarije (Óbudai University en Képes Foundation) en Malta (MCAST) gestart aan een gezamenlijk Erasmus+ project Opensel (OPEN Source E-Learning). Met als doel: een MOOC (Massive Open Online Course) ontwikkelen voor de vaardigheden: Presentatie, Teamwork en Stress management. Inmiddels is het alweer ten einde en kijken we, ondanks de obstakels, terug op een geslaagd project.

Een veelbewogen reis

Vol enthousiasme zijn we in november 2019, in Boedapest, begonnen met het project. Helaas zette corona al snel de hele wereld op zijn kop, en zo ook ons project! Uiteindelijk is de projectgroep twee jaar later, november 2021, weer fysiek bijeen geweest in Malta. In juni 2022 is de laatste ontwikkel-bijeenkomst geweest en was VISTA college gastheer/gastvrouw voor de ontwikkelaars van Opensel. Hier zijn de laatste puntjes op de “i” gezet en afspraken gemaakt voor de Final Conference.

Eindresultaat

Vrijdag 26 augustus 2022 werd het eindproduct van Opensel gepresenteerd aan een groot aantal genodigden uit het onderwijs en het bedrijfsleven.

Meer weten? Lees dan het verslag over het einde van het project: EINDE OPENSEL

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken