Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Tenerife | internationaal project

Tenerife | internationaal project

Tim Vroemen op 24/05/2024

Het voelt als gisteren dat ik mijn koffers pakte en me klaarmaakte voor een spannend avontuur op Tenerife. Vanuit Nederland vertrokken we op 30 maart, vol verwachting en enthousiasme voor wat deze stage zou brengen. Na een paar uur reizen en een vleugje opwinding kwamen we aan op het prachtige eiland, klaar om ons onder te dompelen in een nieuwe cultuur en werkomgeving.

Het bedrijf waar ik mijn stage liep, verwelkomde me hartelijk en stelde me voor aan het team. De kennismaking was warm en gastvrij, en ik voelde me meteen thuis in deze nieuwe omgeving. Het was inspirerend om te zien hoe ze zich inzetten voor citymarketing en ik was opgetogen om deel uit te maken van dit dynamische proces.

Mijn werkzaamheden draaiden voornamelijk om het project citymarketing. Samen met Spaanse studenten uit Tenerife werkten we aan het ontdekken van de verborgen pareltjes van de stad en deze te integreren op de website en sociale media van het bedrijf. Het was een waar genoegen om samen te werken met lokale talenten en bij te dragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van deze prachtige plekken.

Gedurende mijn verblijf op Tenerife werd ik ondergedompeld in de lokale cultuur en levensstijl. Van het proeven van traditionele gerechten tot het verkennen van schilderachtige straatjes, elke dag bracht nieuwe ontdekkingen en inzichten. Mijn vaardigheden in het Engels kregen een flinke boost door de constante interactie met internationale collega's en het werken aan projecten met een wereldwijd bereik.

Mijn ervaringen tijdens deze stage waren onvergetelijk en hebben mijn horizon verbreed op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Het was een periode van groei, uitdagingen en waardevolle leermomenten die ik koester voor de rest van mijn carrière.

En zoals elk avontuur, kwam ook aan deze stage een einde. Op 13 april keerden we terug naar Nederland, met een schat aan herinneringen en ervaringen die voor altijd bij me zullen blijven. Maar het einde van deze reis markeert slechts het begin van nieuwe mogelijkheden en avonturen die voor me liggen.

Met een dankbaar hart kijk ik terug op mijn tijd op Tenerife en ben ik klaar om de volgende stappen te zetten in mijn professionele ontwikkeling. Deze stage heeft me niet alleen verrijkt, maar ook gevormd tot de professional die ik vandaag ben. En daar ben ik eeuwig dankbaar voor.



Link blog: WeTransfer - Send Large Files & Share Photos Online - Up to 2GB Free
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken