Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Stage Valencia 2023

Stage Valencia 2023

Noah Bruijnen op 30/06/2023

Inleiding:

Mijn naam is Noah Bruijnen, voor mijn laatste stage van de opleiding middenkader funcionarisbouw niv.4 heb ik in de periode van 23 april t/m 20 juni stage gelopen bij het Spaanse bedrijf TRIAR. Dit is een architectenbureau wat gericht is op BIM projecten.

Vertrek en aankomst:

In de nacht van 24 april vertrokken ik en een medestudent naar Valencia. We deelde ons appartement met nog twee andere medestudenten die al eerder begonnen waren met hun stage, dus we konden gelijk in het appartement. Een dik jaar geleden heb ik ook stage gelopen in Valencia ,dus dit voelde meer als thuiskomen dan in een vreemde omgeving stappen.

Kennismaking met het stagebedrijf:

Dinsdag 2 mei was mijn eerste stage dag. Deze dag heb ik vooral samen aan tafel gezeten om bepaald dingen te bespreken zoals bijvoorbeeld de verschillende werkzaamheden. In het begin is het altijd even wennen aan de manier van werken en de opdrachten, maar naar een tijdje was ik er aan gewend en wist ik precies wat ik allemaal kon doen.

Werkzaamheden

Tijdens mijn stage ben ik vooral bezig geweest met de programma’s Revit en Autocad, in deze programma’s heb ik plattegronden, aanzichten, doornsedes en ook 3D aanzichten gemaakt en aangepast. Deze werkzaamheden waren interessant omdat dit Nederlandse projecten zijn.

Verblijf:

Het appartement was gelegen in Rusafa. Ik deelde het appartement nog met 3 andere studenten. Het appartement had alles wat we nodig hadden en had een goede ligging voor verschillende voorzieningen en activiteiten.

De cultuur:

Een van de redenen waarom ik nog een keer in Valencia stage ben gaan lopen is onder andere de cultuur. De mensen, het eten, activiteiten, tradities ect. trekken mij veel meer aan dan bijvoorbeeld in Nederland.

Mijn ervaring:

Dit is de tweede keer dat ik stage loop in Valencia en ik heb het wederom weer een leuke en leerzame tijd gehad.

Terug naar Nederland:

Op 20 juni zijn ik en mijn medestudenten terug gevlogen naar Nederland

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken