Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Stage in Sevilla!

Stage in Sevilla!

Dahne Huisinga op 18/11/2022

Stage in Sevilla!

Het begon allemaal op 25 september…Naar maanden lang wachten mochten we eindelijk vertrekken naar Sevilla! Natuurlijk vond ik het heel spannend om 2 weken weg te zijn van thuis! Maar gelukkig was mijn beste vriendin mee en zouden we elkaar er doorheen slepen als het even tegen zou zitten. Zelf ben ik iemand die heel erg op mezelf is en niet snel op andere afstap, het was best een moeilijke gedacht om met een onbekend groepje naar Spanje te gaan. Maar ik zag er zeker ook positieve dingen in zoals nieuwe vrienden maken, andere taal leren, andere technieken leren kwa kapsels en natuurlijke de mooie stad verkennen.

Dag 1,

Dag 1 was veel reizen maar ook dit was gezellig. Eenmaal toen we op het vliegveld van Sevilla aankwamen werden we met een busje naar het hotel gebracht. Hier kozen we de kamers uit en kwam ik op de kamer met mijn beste vriendin. We hebben alle spullen op de kamer gedropt en zijn met de hele groep tapas gaan lunchen. Later op de dag zijn we beetje gaan uitpakken en hebben we samen avond gegeten.

Onze dagen zagen er als volgt uit:

Je kon als je wilde een eigen ontbijtje regelen bij de supermarkt of je ging bij het hotel ontbijten. We hadden elke dag een tijd om ons te verzamelen bij de lobby vanuit hier gingen we samen iets bezichtigen. In al deze dagen hebben we veel gezien zoals Plaza Espãna, militaire museum, metropol parasol en Real Alcázar. Sevilla zelf is een hele mooie stad. Erna gingen we gezamenlijk lunchen in het hotel. Rond 14u gingen we met zijn alle vertrekken naar school dit deden we met de bus. Hier hebben we veel geleerd over opsteken en vlechten. School hadden we tot 19u erna kon je gezamenlijk eten of weer apart. We hadden een thuiskok van 23u doordeweeks in het weekend was er geen tijd. Ook in het weekend mocht je je eigen ding doen velen gingen shoppen of een dagje strand.

Naar twee super leuke weken gingen we weer naar huis. Jammer maar ergens ook fijn. Het was een super leuke ervaring en raad het jullie zeker aan! Je word er super goed opgevangen door de leraren maar ook zeker door de studenten om je heen. Ik zeg doen! Je zal veel leren en een super leuke tijd hebben.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken