Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Sevilla reis

Sevilla reis

Veerle Renneberg op 18/11/2022

Hoi mijn naam is Veerle en ik ben 25-09-2022 naar Sevilla gegaan met school! We vertrokken om 8 uur S’morgens dus we moesten al vroeg aanwezig zijn op Eindhoven AirPort. Maar dat vond ik helemaal niet erg want ik ging een nieuw avontuur aan! Eenmaal daar aangekomen heb ik mijn vader die me gebracht heeft een dikke knuffel gegeven en afscheid genomen.. dit was wel even lastig ging mn ouders en broertje en zusje toch wel heel erg missen maar dat mocht de pret niet bederven want ik ging gewoon naar SEVILLA!!!🥰. De vlucht was goed verlopen en was erg gezellig veel gekletst en natuurlijk even een dutje gedaan🙈.

Eenmaal daar aangekomen hebben we op de koffers gewacht en gingen we naar de bus die ons naar het Hostel bracht!.

De volgende dag gingen we naar de school met de bus super leuk! Toen we daar aankwamen was t erg leuk!! Heb t erg naar mn zin gehad daar en de docenten waren vriendelijk ookal konden ze geen engels. Ik heb veel geleerd onder andere waterwaves zetten, nieuwe vlecht techniek de 5 strengen.

Het Hostel was helaas wat minder dan wat ik verwacht had maar dat was geen ramp het eten van het hostel vond ik niet zo lekker dus dat heb ik ook niet gegeten.. Voor de rest heb ik een leuke ervaring gehad en veel bezichtigd de cultuur is heel mooi in spanje de spaanse danseressen waren zo mooi en konden super goed dansen!!! En 7 oktober gingen we weer Terug naar Nederland Gelukkig maar want 2 weken was erg lang! Maar super leuk en ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen! De docenten waren super leuk en gezellig echte Toppers🥰🥰🥰🥰

Dit was het einde van mijn blogJ

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken