Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Reis naar Sevilla - Renée Kuiper

Reis naar Sevilla - Renée Kuiper

Jana Janssen op 29/11/2022

Vertrek en aankomst:

25-09 begon de reis om half 4, want toen ging mijn wekker. Om 5:15 kwamen aan op het vliegveld. Om 8:00 zaten we in het vliegtuig en om 10:45 kwamen we aan in Sevilla. Daar hebben we ons omgekleed en zijn we de stad in gegaan.

Verblijf en cultuur:

We kwamen rond 11:30 aan op de accommodatie. Het was heel anders toen we aankwamen. De mensen waren heel anders dan in ons eigen land. Het was onhygiënischer dan ik had verwacht. We zijn naar Plaza de Espana geweest, in de avond was daar ook een lichtshow daar zijn we uiteraard ook heen geweest. Verder zijn we nog naar de Kathedraal Giraldi, Real Alcazar, Santa Cruz, flamingoshow en we zijn nog naar Cadiz geweest lekker een dagje strand gehad.

Kennismaking met de school:

De school was heel anders dan ik gewend ben. Er waren geen digiborden. We hadden 3 docenten, helaas konden zij geen Engels. Gelukkig hadden we Lola zij was onze vertaler. We hebben heel veel opgestoken dat hoort in hun cultuur. Met Pasen hebben de Spanjaarden groot feest, dan zie je de opsteek kapsels heel veel. Je ziet ze dan veel met mantillias. De kappers hebben het rond die tijd super druk net zo druk als wij rond de kerst.

Terug naar Nederland:

De 2 weken waren voorbij gevlogen. Eerst was ik heel blij dat we naar huis mochten, maar toen het weekend voorbij was misten ik iedereen toch wel heel erg. Het waren bijzondere 2 weken. We hebben met iedereen toch wel een hele speciale band gecreëerd, ook al konden we elkaar pas die 2 weken. Het was toch wel heel bijzonder. Dat even terzijde we vlogen om 11:00 terug naar Eindhoven, om 14:00 kwamen we aan. Toen kwam het besef dat de reis echt voorbij was helaas.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken