Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Ontdekkingen, Samenwerking en Cultuur van Girona

Ontdekkingen, Samenwerking en Cultuur van Girona

Jana Janssen op 06/06/2024

Hola allemaal!

vandaag vertel ik julie graag over mijn ervaringen en ontwikkkelingen die ik heb meegemaakt tijdens het citymarketing project en de reis naar Girona. tijdens dit project moeten we de hidden Gems van Giorna ondekken en hier vervolgens een website van maken. we kregen hierbij hulp van studenten van ETG, een school in Girona waarmee we samen werken tijdens dit project.

de reis startte bij de luchthaven in weeze in Duitsland. we hadden hier afgesproken met alle studenten die ook deel nemen aan dit project oom mee gte gaan naar Giorna. de groep bestond uit 6 meisjes. persoonlijk vond ik het een hele leuke en prettige groep om deze reis mee te maken en het project aan te gaan. bij aankomst in Girona werden we hartelijk ontvangen door de directeur en docenten van ETG.

de dag erna gingen we na ETG om de 6 spaanse studenten te ontmoeten waar we de komende twee weken het citymarketing prject gingen doen. we werden ook hartelijk ontvangen door de spaanse studenten en hadden al snel een leuke connectie met ze en de sfeer was goed!

de studenten hebben veel tijd voor ons vrijgemaakt en er alles aan gedaan om er een geweldige ervaring voor ons van te maken. we hebben elke dag wel iets moois ondekt van de mooie stad Girona. nadat we genoeg content hadden voor de website konden we hiermee aan de slag.

de laatste dagen van dit project hebben we voornamelijk aan de website gewerkt, want je moet veel tijd en aandacht in een website steken om deze te creƫren. naast dat de sfeer en band verassend goed was met de spaanse studenten ging ook de samenwerking een de website heel goed. we hadden een taakverdeling gemaakt en iedereen wist wat ze moesten doen. we waren heel trots op het eindresultaat van de website.

Mijn ervaringen tijdens dit project waren heel positief. Ik heb niet alleen nieuwe vaardigheden opgedaan, maar ook leuke vriendschappen gecreerd met de spaanse studenten van ETG. het was leuk en leerzaam om te zien hoe we zo'n andere cultuur hebben maar het toch heel goed met elkaar konden vinden. ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen in deze korten periode.

ik ben heel positief over het citymarketing projet en de reis naar Girona. het is een prachtige stad om veel hidden gems te ondekken, maar ook de toeristische hotposts zijn prachtig om te bezoeken. de mensen in Girona zijn ook vriendelijke mensen met hun eigen cultuur, dat is heel mooi om te ervaren.

toch moest er ook helaas een einde komen aan dit mooie avontuur. na twee weken zo veel te hebben beleeft in Girona vertokken we weer terug naar huis toe. ondanks dat ik een fantastische tijd heb gehad was ook toch ook wel blij om weer in mijn eigen land en cultuur te zijn, met mijn eigen vrienden en familie.

overal raad ik zeker aan het citymarketing project te volgen als je hier ooit de kans voor krijgt.

Tot ziens,

Claire van Stekelenburg

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken