Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Buitenlandse wellnessstage, Gran canaria Gloria Palace

Buitenlandse wellnessstage, Gran canaria Gloria Palace

Linn Kurek op 16/07/2024

Buitenlandse wellness stage Gran Canaria, Gloria palace

Zaterdag 4 mei was het dan zover, na maanden er naar uit hebben gekeken kon nu echt gaan vertrekken naar Gran Canaria. Het vliegtuig stond klaar in Keulen om mij te brengen naar een nieuw avontuur.

Bij aankomst werd ik super fijn opgevangen door de werknemers van de receptie. Toen heeft een nederlandse receptie stagair mij naar de kamer gebracht waar ik de komende 10 weken ging verblijven.

Thallasso & Spa , Gloria palace

Na een paar dagen even mogen wennen kon het echte werk beginnen. Ik ging als masseuse aan het werk in de wellnes van Gloria Palace. De stagiaires deden dezelfde behandelingen als de vaste medewerkers. Er waren verschillende soorten behandelingen die gegeven konden worden zoals : 25 min massage, 50 min massage en 85min massage. Buitenom de massages kon je ook terecht voor pakkingen en scrubs zoals de chocolade pakking en die kon je combineren met de chocolade scrub, maar ook bijvoorbeeld een aloë vera pakking of een algen pakking.

Het hotel zelf

Ik vond het een prachtig hotel, super uitzicht, dicht bij de zee en winkelcentrum, alles was altijd schoon en netjes. De kamer waar ik verbleef heb ik gedeeld met een vreemden van de animatie. Na elkaar beter te leren kennen hebben we het erg gezellig gehad samen.

S’ochtends en smiddags was er eten in de comedor op -2 voor de werknemers en savonds mochten wij als stagair vanaf 21:30 van het buffet pakken maar moesten we het in de comedor op eten. Het eten zelf was prima maar, niet geweldig. Er was een app Glovo en daarop kon je eten bestellen en dat deden we regelmatig.

Er waren veel nederlandse stagaires waardoor je snel een grote groep kreeg waar we leuke dingen mee gingen doen het savonds of op dagen dat je met een paar dezelfde dag vrij had.

Mijn ervaringen

Deze stage periode heb ik vollop genoten van super leuke en leerzamen momenten. Ook ben ik erg blij dat ik alleen ben gegaan, ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt!. Je leert van iedereen of je nou samen werkt of alleen savonds tijd spendeerd met elkaar, de een heeft andere dingen meegemaakt dan de ander en zo kun je elkaar eigenlijk altijd helpen. Ook als je het even moeilijk had dan stond bijna iedereen voor je klaar om je erdoor heen te helpen. Hier ben ik ook ontzettend dankbaar voor. Mijn periode in de thallasso heb ik ook ontzettend veel geleerd, van massage grepen tot steviger in mijn schoenen staan. De mensen die in de thallasso wertke zijn super lieve mensen met het hart op de juiste plek. Ik raad het evht iedereen aan om deze kans te grijpen zodra je die krijgt. Het is echt een once in a lifetime.

De cultuur op Gran Canaria

De mensen op het eiland zijn super lief , gezellig en nooit gehaast haha, alles gaat op het gemak en haast kennen ze niet. Ook de bussen waren nooit optijd.. maar goed als dat alles is.

Terug naar nederland

Die 10 weken zijn voorbij gevlogen.. voor ik het wist moest ik weer terug naar Nederland, maar ergens vond ik dit ook niet heel erg. Als je iedereen naar huis ziet gaan wil je zelf ook wel gaan. 8 juli vloog ik terug naar nederland en eenmaal thuis te zijn voelde zo gek.. alsof ik die 10 weken gedroomd had en dat ik “mijn leven” daar zomaar heb achtergelaten. Maar nu even verder ben ik weer gewend aan nederland en kijk ik terug op een super mooie tijd.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken