Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Brussel airport assistance

Brussel airport assistance

janna goultas op 20/01/2023

Mijn stage in brussel - 2022

Dit is mijn blog over mijn ervaring en mijn stage bij het Ambuce rescue team in Brussel. Dit bedrijf regelt de assistentie op de luchthaven. Iedereen kan assistentie aanvragen en het mag niet geweigerd worden door ons.

15 april 2022- dit is de eerste dag dat ik het appartement ging zien , ik was erg enthousiast over de locatie en het appartement zelf. Het was erg groot en lag erg centraal. Er moesten nog een paar dingetjes afgemaakt worden maar voor de rest was het perfect.

1 mei 2022- vertrokken Maartje, Anne en ik naar Brussel, we wilden een week van ter voren er al zijn om de stad een beetje te ontdekken en ons appartement eigen te maken. In de eerste week zijn we heel vaak naar het centrum van Brussel gegaan . We zijn veel dingen gaan bezichtigen , lekker gaan eten en uitgegaan. Hierdoor leerden we de stad kennen.

Mijn kennismaking met het bedrijf was erg positief ik had voor de stage begon als een goed gesprek met Iris gaat wel door ik ben aangenomen op de stage. We begonnen de eerste dag gelijk met onze spullen ophalen en de dag daarna konden we gelijk beginnen met de lessen. alles ging erg soepel.

Ik heb veel werkzaamheden gedaan voornamelijk rolstoel duwen. En mijn route op de pda gemarkeerd.

Maartje Anne en ik hadden al snel een appartement gevonden dit was met behulp met onze stagebegeleider er was namelijk in team leader genaamd Polat die nog in appartement verhuren toevallig met drie kamers we zijn gelijk in actie gegaan we hebben een appartement voor negen maande gehuurd iets eerder dan de stage we hebben erg genoten in het appartement en we zijn er heel erg blij mee wat een geluk.

We hebben een top tijd in de appartement gehad en zijn er erg dankbaar voor. Gelukkig ook wegens de Erasmus beurs zoals dit betaalbaar.

Ik heb veel ervaring in deze deze maand erbij geleerd en waren ook veel onverwachte dingen die gebeuren die ik zelf moeten oplossen waardoor ik veel initiatief stond bij heb gekregen.

Aangezien op de Airport hebben gewerkt hebben we heel veel cultuur opgesnoven en er ook heel veel over geleerd dit vond ik wel een van de interessantste dingen die ik heb geleerd op onze stage het was zo breed en het was zo mooi en interessant ik had hier ook op gehoopt mijn verwachtingen zijn goed voldaan.

De verhuizing naar Nederland en het einde van de stage ging heel erg soepel maar we missen het wel heel erg het was echt een super gezellig plekje en we denken elke dag aan ook missen we de leuke mensen die we in Brussel en Antwerpen hebben ontmoet we gaan proberen zoveel mogelijk contact te houden en hopelijk snel terug verhuizen naar Brussel heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken