Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Blog City Marketing Girona

Blog City Marketing Girona

julie boelen op 27/05/2024


Julie Boelen

Blog City Marketing Girona

Op zondag 10 maart vertrok ik samen met 5 medestudenten naar Girona in Spanje om daar het City Marketingproject waar we de komende 2 maanden al mee bezig zijn voort te zetten.

Onze vlucht vertrok vanaf Weeze, een kleine luchthaven net over de Duitse grens. Na een korte vlucht, landden we in de stad Girona waar we werden opgehaald door 2 docenten van de school waar we de komende 2 weken mee zouden samenwerken. Even het appartement verkennen, we verbleven in een appartement in het midden van het centrum van Girona, en daarna zijn we gezellig wat eten met onze docenten.


Op maandag 11 maart, meteen onze eerste schooldag, ontmoette we de studenten van de privéschool ETG Business in Girona waar we de komende 2 weken mee samen zouden werken aan het City Marketing project.

Vandaag stond in teken van onze ideeën presenteren en vooral kennismaking met de studenten. In de namiddag zijn we samen de stad in gegaan en de dag hebben we afgesloten bij een rooftopbar in Girona, meteen onze eerste Hidden Gem.

De rest van de week stond in het teken van het bezoeken van allerlei hidden gems van Girona, dit was dan ook wat het project inhield.

We hebben verschillende stranden bezocht, dorpjes rondom Girona, restaurantjes, de kustlijn, en veel bijzondere plekjes in Girona zelf.

Na al deze activiteiten moesten we uiteindelijk een website maken over alle Hidden Gems in en rondom de stad Girona.

Ik heb dit als heel leerzaam ervaren, je leert zo veel van een nieuwe cultuur, stad en vooral nieuwe talen.

Girona is een stad rijk aan cultuur en geschiedenis. We hadden het geluk om verschillende culturele bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de prachtige kathedraal van Girona en de kleurrijke huizen langs de rivier de Onyar. Maar ook heel veel onbekende plekjes waar je als toerist niet snel zal komen. De lokale keuken was een ander hoogtepunt, we genoten van heerlijke tapas, paella en andere traditionele gerechten.

Na 2 leuke en leerzame weken vlogen we op zondag 24 maart terug naar huis, om te gaan nagenieten van dit avontuur.

Ik raad dit iedereen aan, je leert er zoveel van, leert zoveel leuke mensen kennen en het is een hele ervaring.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken