Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
Abdullah Al Hafyan AHS dusseldorf

Abdullah Al Hafyan AHS dusseldorf

Abdullah Al Hafyan op 27/02/2024

Het is met een mix van emoties dat ik terugblik op mijn onvergetelijke stageperiode bij AHS Düsseldorf, een luchthaven die nooit slaapt en altijd in beweging is. Mijn reis begon op 25 mei, gevuld met anticipatie en opwinding over wat de komende maanden zouden brengen.

Kennismaking met AHS Düsseldorf

Bij mijn aankomst maakte ik kennis met het team van AHS Düsseldorf. Een warm welkom dat meteen de toon zette voor een positieve ervaring. Het bedrijf ademt luchtvaart, en ik werd al snel ondergedompeld in de dynamische wereld van check-in en boarding.

Werkzaamheden: Check-in en Boarding

Mijn dagelijkse taken bestonden uit het assisteren bij het inchecken van passagiers en het coördineren van het boordproces. Een rol die me een uniek inzicht gaf in de complexiteit van luchtvaartoperaties. Elke dag bracht nieuwe uitdagingen, en ik leerde snel schakelen om aan de behoeften van zowel het bedrijf als de passagiers te voldoen.

Verblijf in Düsseldorf

Voor mijn verblijf koos ik ervoor een leuk appartement te huren. Een eigen plek die diende als rustpunt na intensieve werkdagen. Düsseldorf bleek een stad vol charme en diversiteit, en mijn tijd hier werd verrijkt door het ontdekken van de lokale cultuur en het proeven van heerlijke Duitse gerechten.

Leuk en Leerzaam

Mijn ervaring bij AHS Düsseldorf was niet alleen leuk, maar vooral leerzaam. Ik kreeg de kans om niet alleen mijn professionele vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om de Duitse cultuur van dichtbij te ervaren. De samenwerking met collega's bood inzicht in de kracht van diversiteit op de werkvloer.

Terug naar Huis

Na een intensieve en enerverende stageperiode ben ik op 31 januari 2024 terug naar huis gegaan. Met een rugzak vol ervaringen en kennis kijk ik met trots terug op mijn bijdrage aan AHS Düsseldorf en ben ik dankbaar voor de waardevolle connecties die ik heb opgebouwd.

Mijn stage bij AHS Düsseldorf was meer dan een professionele groei; het was een reis van zelfontdekking, culturele onderdompeling en bovenal een periode waarin mijn passie voor de luchtvaart verder werd aangewakkerd.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken