Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
2 weken Sevilla

2 weken Sevilla

Emily Smeets op 25/11/2022

25 september, eindelijk was het zover we gingen naar Sevilla! Zolang naar uitgekeken maar toch een beetje spannend omdat je toch 2 weken ‘alleen’ weg bent. Gelukkig was mijn beste vriendin mee! 25 september rond 05:15 kwamen we allemaal aan op het vliegveld in Eindhoven, snel koffer inchecken en door want was erg druk!

Aan gekomen in Sevilla, toen we aan kwamen in het ‘hotel’ hebben we snel de koffers op de kamers gezet en zijn we wat gaan eten met z’n alle! De dag daarna zijn we gaan ontbijten en hele mooie gebouwen gaan bezichtigen! Om 15u begon de school dus we gingen rond 14:15u met de bus naar school, voordat de les begon gingen we altijd nog ff snel naar de supermarkt. De lessen op de school vond ik erg interessant! We hebben heel veel vlechten moeten maken en opsteken, hebben ook een keer geverfd met natuurlijke verf dat was ook super interessant!

Naar een paar dagen was de planning een beetje veranderd, half 10 moesten we verzamelen dus we hoefde niet samen te ontbijten. Meestal gingen we dan wel samen wat doen of apart. Om 13u moesten we allemaal bij het middag eten zijn en gingen we daarna samen naar school.

Donderdag hebben we 2 salons bezocht! Was natuurlijk ook leuk om te zien hoe het daar in een salon gaat.

Ik ben super blij dat ik ben mee gegaan want het is echt een super leuke ervaring! Ik zou het iedereen aanraden! Ik zal deze reis nooit vergeten! Ik ben super blij dat ik die keuze had gemaakt.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken