Je bent nu op de site van International, onderdeel van VISTA college
Printen
2 weken in sevilla

2 weken in sevilla

lisa mertens op 04/11/2022

op 25 september zijn we om 8 uur s'ochtends vanuit eindhoven richting sevilla gevlogen, we waren met een groep van 12 leerlingen en 2 leraren in de eerste week. toen we aankwamen was het best een shock aangezien de kamers best klein waren en het niet heel schoon was allemaal. we zijn op de eerste dag een beetje door de stad gaan lopen met z'n allen en hebben tapas gegeten om alvast een beetje te wennen aan het eten daar. vanaf de dag erna hadden we eigenlijk wel elke dag vol gepand staan. 9:30 klaar staan in de lobby om dingen te gaan bezoeken. we hebben ongeloofelijk veel dingen gezien en gedaan. om 13:00 hadden we lunch met z'n allen en vanuit daar gingen we door naar de school, daar kregen we les van 15:00 tot 19:00. we hebben veel opegestoken en gevlochten en ook veel over de spaanse cultuur en feesten geleerd. dit hadden we van maandag tot vrijdag. in het weekend kwamen de andere 2 leraren aan waar we de tweede week mee door gingen brengen. op zaterdag hebben we een dagje strand gedaan in cadiz. zondag hadden we een rust dagje en mocht iedereen doen wat die zelf wilde.

zondag zijn de eerste twee leraren terug gevlogen, daarna begon de tweede week die iets rustiger verliep. dit kwam omdat we in de eerste week al veel gezien en gedaan hadden. in de tweede week mochten we de meeste ochtenden zelf inplannen en hoefden we om 14:30 te verzamelen voor naar school te gaan. we zijn nog naar een lichtshow geweest bij plaza de espana. op donderdag was het onze laatste dag waar we 2 salons hebben bezocht en ons certificaat hebben ontvangen. donderdag avond hebben we met de hele groep pizza gegeten en de rest van de avond was vrije planning. ik ben toen nog met een paar mensen de metropol parasol omhoog geweest wat ook echt prachtig was.

vrijdag 7 oktober zijn we om 11 uur s'ochtends weer terug naar eindhoven gevlogen, ondanks wat accefietjes onderling was het een super leuke reis met een hele gezellige groep.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken