Je bent nu op de site van Techniek, onderdeel van VISTA college
Printen
Digitaal humanisme

Digitaal humanisme

VISTA College is samen met het bedrijfsleven sterk aan het inzetten op ontwikkeling naar passende onderwijsconcepten die de driehoek student-bedrijfsleven-onderwijs sterk op elkaar aan laten sluiten. Door steeds snellere groei van gebruik van digitalisering is het vinden van aansluiting steeds beter toepasbaar. Er zijn verschillende wegen om die realisatie uit te voeren.

U wordt in 4 publicaties meegenomen in één van de manieren om de aansluiting tussen student-bedrijfsleven-onderwijs te realiseren, digitaal humanisme genoemd.

De publicaties zijn geschreven vanuit vier verschillende invalshoeken.

De invalshoek vanuit een bedrijfsschoolmanager, die vooral kijkt naar het beantwoorden van de vraag van het bedrijfsleven.

De invalshoek van een adviseur training & development, die vooral kijkt naar verbeteringen binnen de eigen organisatie waarbij opleiden een tool is om die verbeteringen te realiseren

De invalshoek van een onderwijskundig leider, die vooral kijkt naar wendbaar en gepersonaliseerd onderwijspercepties

De invalshoek van een projectmanager digitalisering, die vooral kijkt waar digitalisering ingezet kan worden om het nieuwe onderwijs te realiseren.

Er komt een whitepaper waar de verhalen gebundeld zijn in het nieuwe jaar. Bij interesse, kun je één van de schrijvers benaderen.

lees het artikel hier

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken