Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Digitale vaardigheden basis

Richting

Meerdere

Opleidingscode
K0022
Niveau
Niveau 2

De hoeveelheid aan digitale informatie die anno nu dagelijks tot ons komt, is enorm. Daarom is het wel zo handig om over een bepaalde basiskennis te beschikken. Wij maken je wegwijs in de wereld van data en digitale informatie.

Wat leer je?

De opleiding ‘digitale vaardigheden basis’ voorziet in die digitale basiskennis. En helpt je op weg met de meest essentiële vaardigheden die je als werknemer nodig hebt. Deze praktische vaardigheden zijn breed inzetbaar bij het uitoefenen van je (toekomstige) beroep.

Wat kun je na deze opleiding?

De mbo-opleidingen die verbonden zijn aan dit certificaat zijn relevant voor alle beroepen waar gebruik wordt gemaakt van digitale informatie, het begrijpen, verwerken en verspreiden ervan. Dit keuzedeel omvat digitale kennis, vaardigheden en competenties die werknemers breed in kunnen zetten bij het uitoefenen van hun beroep, ongeacht het softwarepakket waarmee gewerkt wordt, de vorm of werkwijze.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding is geschikt voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden op gebied van digitale informatie wil vergroten. Het helpt je aan een essentiële basis die nodig is om mee te kunnen in een wereld waarin data onmisbaar is.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken