Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Zorg & Welzijn

Opleidingscode
25656
Niveau
Niveau 3

Als Verzorgende IG richt jij je op het ondersteunen van mensen in hun thuissituatie. Je verleent zorg en begeleidt hen. Het is belangrijk dat jij naast de technische kanten van het vak, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter, ook goede en correcte sociale vaardigheden hebt en initiatief neemt. Jij ziet als geen ander wat er in de thuissituatie gebeurt en wat eventueel extra nodig is.

Wat leer je?

Je leert om mensen te ondersteunen bij hun basisbehoefte en hen te begeleiden. We leren je verpleegtechnische handelingen en theorie over ziektebeelden, anatomie en fysiologie.

Wat kun je na deze opleiding?

Als verzorgende IG ondersteun je patiƫnten op de vlakken waarop ze dat zelf niet kunnen. Verzorgende IG betekent verzorgende voor de individuele gezondheidszorg. Je stelt een zorgplan op en voert dat uit. Je verricht voor zorgvragers in beperkte mate huishoudelijk werk, het accent ligt op het verlenen van lichamelijke zorg.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken