Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Handel & Ondernemerschap

Opleidingscode
K1260
Niveau
Niveau 3

Als gevolg van digitalisering, zowel binnen bedrijven als in de hele retail sector, heb je te maken met een grote transformatie de komende jaren. Om mee te gaan in een veranderende Retail omgeving, heb je nieuwe kennis en vaardigheden nodig. Je dient ervoor te zorgen dat de online- en offline omgeving perfect op elkaar zijn afgestemd. Tijdens het certificaat Retailtransformatie in bedrijf, ga jij op zoek naar wat dit betekent voor jouw organisatie.

Wat leer je?

Het is in de Retail sector van groot belang om je verder te verdiepen in ontwikkelingen in de sector en in het vakgebied. Dit zijn veelal digitale technologische ontwikkelingen die de organisatie verder helpen zoveel mogelijk aan verwachtingen van klanten te voldoen. Dit gaat onder andere over het verlenen van service, kennis van klantinformatie en verkoop- en voorraaddata, een individuele en klantspecifieke benadering en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Al deze ontwikkelingen koppelen we aan de klantreis.

Wat kun je na deze opleiding?

Na het volgen van dit keuzedeel ben je beter inzetbaar in alle branches binnen de Retail. Dit komt onder andere door inzicht in de ontwikkelingen in het gehele retail-landschap en in consumentengedrag. Je kunt beter omgaan met de digitale toepassingen zoals contactloos betalen en social media. Ook kun je beschikbare informatie over klanten inzetten in het verkoopproces, voorraadbeheer en winkelinrichting en -routing.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding Retailtransformatie in bedrijf is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de Retail en de volgende stap willen zetten in een veranderende wereld.

Studiekosten

Dit branche-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Hoe worden vaardigheden getoetst?

De examinering bestaat uit een afsluitende praktijkopdracht waarbij een verbetervoorstel wordt gedaan voor de organisatie.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken