Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Handel & Ondernemerschap

Opleidingscode
25809
Niveau
Niveau 3

Ben jij werkzaam in de Retail en op zoek naar meer verdieping in je vak? Dan is de opleiding tot Retail specialist iets voor jou! Binnen de Retail branche heb je te maken met een omgeving die ontzettend snel verandert. Als Retail specialist heb jij de kennis in huis om klanten op een juiste manier te adviseren. Daarnaast trek jij de kar voor jouw afdeling.

Wat leer je?

Je leert de klantreis te begrijpen en te begeleiden, je voert specialistische gesprekken met klanten en verdiept je in producten en diensten binnen de Retail. Daarnaast begeleid jij nieuwe collega’s en weet jij precies wat er speelt op de winkelvloer. Je draagt ook bij aan verbeteringen binnen de Retail.

Wat kun je na deze opleiding?

De Retail specialist zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn uitziet. Dat de klantreis op de juiste manier wordt begeleid en de nieuwe collega’s weten wat er moet gebeuren. Daarnaast heeft de Retailspecialist diepgaande kennis over de producten waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Ook de visual merchandising behoort tot jouw specialisatie.

Studiekosten

Deze opleiding voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Hoe worden vaardigheden getoetst?

Door middel van theoretische examens en praktische examens.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken