Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Retail medewerker

Richting

Handel & Ondernemerschap

Opleidingscode
25808
Niveau
Niveau 2
Locatie
Heerlen, Schandelermolenweg

Ben jij werkzaam in de Retail en op zoek naar meer verdieping in je vak? Dan is de opleiding tot Retail medewerker iets voor jou! Binnen de Retail branche heb je te maken met een omgeving die ontzettend snel verandert. Met de opleiding tot Retail medewerker word jij klaar gestoomd tot een allround medewerker die klaar is voor de toekomst.

Wat leer je?

Je leert hoe je het begrip gastvrijheid toepast binnen jouw dagelijkse werk. Daarnaast leer je de klantreis te herkennen en de klant hierin te begeleiden. Je leert hoe je de goederenstroom het beste kunt verwerken en leert hoe je producten aanprijst en zorgt dat de winkel er aantrekkelijk uitziet.

Wat kun je na deze opleiding?

De Retail medewerker zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn uitziet. Dat de klantreis op rolletjes verloopt en dat de schappen op de juiste manier zijn gevuld. De Retail medewerker is de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat de Retail onderneming zijn verkoopdoelstellingen behaalt.

Studiekosten

Deze opleiding voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Hoe worden vaardigheden getoetst?

Door middel van theoretische examens en praktische examens.

Meer informatie
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken