Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Handel & Ondernemerschap

Opleidingscode
25807
Niveau
Niveau 4

Ben jij werkzaam in de Retail en op zoek naar meer verdieping in je vak? Dan is de opleiding tot Retail specialist iets voor jou! Binnen de Retail branche heb je te maken met een omgeving die ontzettend snel verandert. Als manager dien je goed op de hoogte te zijn van deze ontwikkelingen. Na het afronden van deze opleiding heb jij de tools in handen om manager te worden.

Wat leer je?

Je leert hoe de Retail wereld in elkaar zit en met welke nieuwe ontwikkelingen je rekening moet houden. Je leert de organisatie te profileren in de lokale markt en werkt mee aan de verbeteringen binnen de Retail onderneming. Daarnaast leer je op tactisch niveau leidinggeven als op operationeel niveau.

Wat kun je na deze opleiding?

De Retail manager heeft de eindverantwoordelijkheid over de Retail onderneming. Hij of zij zorgt ervoor dat klanten bekend zijn met de Retail onderneming en via Social media op de hoogte blijven van het assortiment. Daarnaast geeft de Retail manager leiding aan een team en draagt hij of zij zorg voor begeleidingsgesprekken en de ontwikkeling van de medewerkers.

Studiekosten

Deze opleiding voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Hoe worden vaardigheden getoetst?

Door middel van theoretische examens en praktische examens.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken