Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Techniek & Industrie

Opleidingscode
25802
Niveau
Niveau 4

De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide technici, zeker in de regio Zuid-Limburg. Met deze opleiding zijn grote, ingewikkelde apparaten voor jou geen probleem. Jij bent de spin in het web op de centrale controlekamer en coördineert de productieprocessen en zorgt ervoor dat alle machines goed blijven werken.

Wat leer je?

Je leert gecompliceerde productieprocessen te begeleiden, te bewaken en te controleren. Vakken als productietechniek, procesbeheersing en werktuigbouwkunde horen bij de opleiding. Ook leer je hoe je moet omgaan met hightech apparatuur en computers. Daarnaast krijg je les in leiding- en advies geven en het plannen van productieprocessen.

Wat kun je na deze opleiding?

Na deze opleiding kun je de geintegreerde meet- en regelsystemen voor de bewaking en sturing van het productieproces bedienen. Coördineer je de productieprocessen. En weet je hoe je input geeft voor het verbeteren van processen en productontwikkeling.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken