Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Monteur elektrotechnische installaties

Richtingen

Bouw & Installatietechniek
Techniek & Industrie

Opleidingscode
25737
Niveau
Niveau 2

Zijn er kapotte verkeerslichten, telefoon- of beveiligingssystemen? Als monteur elektrotechnische installaties zorg jij ervoor dat alle systemen goed blijven werken!

Wat leer je?

Je leert hoe je tekeningen van basisschakelingen kunt lezen en je leert de symbolen kennen die daarbij worden gebruikt. Je leert schakel- en verdeelinrichtingen en data-communicatiesystemen te installeren. Je leert hoe je veilig kunt werken.

Wat kun je na deze opleiding?

Tijdens deze opleiding ontwikkel je naast technische vaardigheden ook kennis op het gebied van middelen en materialen. Je volgt (basis)vakken zoals elektrotechniek, meetpracticum, vakkennis tekenen, vakkennis, VCA. Het eerste leerjaar focussen we op het aanleggen van huisinstallaties. Het tweede leerjaar staat in het teken van het aanleggen van kabelinstallatie en motorbesturingen. We leren je daar niet alleen de theorie van.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken