Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Techniek & Industrie

Opleidingscode
C0023
Niveau
Niveau 2

Ben je op zoek naar een baan als productiemedewerker of beginnende operator? Met de opleiding ‘meewerken in de productie’ ben jij straks een onmisbare schakel in nagenoeg elk industrieel proces.

Wat leer je?

De wereld van industrie is een behoorlijk complexe die ook nog eens te maken heeft met te kort aan goed geschoolde productiemedewerkers. De vraag naar medewerkers met machinevaardigheden en inzicht in het productieproces wordt steeds groter. De opleiding speelt hier op in met relevante onderdelen als ‘veilig werken’ en ‘werken volgens milieuvoorschriften’ en gaat ook in op machinevaardigheden, ‘procesmatig werken en denken’ en kennis van grondstoffen en producten.

Wat kun je na deze opleiding?

Productiemedewerkers zijn actief (en onmisbaar!) in nagenoeg elke productie-industrie. Van chemie tot levensmiddelen, kunststoffen, metaal, energieproductie en nog zoveel meer. De opleiding ‘meewerken in de productie’ helpt je aan net die extra vaardigheden en vergroot jouw kennis t.a.v. het productieproces. Mooie kans dus om te werken in de productie industrie.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘meewerken in de productie’ is geschikt voor werkzoekenden richting de productie industrie en zittende werknemers zonder (relevante) opleiding.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze Techniek & Industrie opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken