Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Techniek & Industrie

Opleidingscode
25759
Niveau
Niveau 2

De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide technici, zeker in de regio Zuid-Limburg. Met deze opleiding bieden we een brede basis in de laboratoriumtechniek, procestechniek én onderhoudstechniek. Daarmee kun je alle kanten op.

Wat leer je?

Stap voor stap maak je kennis met de drie werkvelden waarin jij terecht kunt komen: laboratoriumtechniek, procestechniek en onderhoudstechniek. Je ontwikkelt de skills die je nodig hebt. Terwijl je bezig bent in de praktijk, leer je de theorie die daarbij hoort. Je leert de technieken die gebruikt worden in de procesindustrie, als hydrauliek en pneumatiek. Je leert ook meet- en regeltechniek. Je ervaart wat het betekent om een proces bij te sturen, door zelf aan de knoppen te ‘draaien’ van een gesimuleerd productieproces.

Wat kun je na deze opleiding?

Na deze opleiding heb je de skills om als mechanisch operator een machine of installatie in een fabriek of laboratorium draaiende te houden.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken