Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Logistiek medewerker

Richting

Logistiek

Opleidingscode
25774
Niveau
Niveau 2

De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide logistieke medewerkers, zeker in de regio Limburg. Bedrijven zoals UPS, Sabic of NedCar streven er steeds meer naar om zoveel mogelijk activiteiten in eigen beheer op de eigen werkplaats uit te voeren.

Wat leer je?

Naast de theoretische avo-vakken volg je beroepsgerichte vakken. Denk daarbij aan Logistiek, Logistiek rekenen, Lean en Beroepsgerichte talen. We leren je praktisch om goederen en producten te ontvangen, opslaan en verzenden en orders te verzamelen. Naast die aandacht voor productiviteit tijdens de lessen, staan ook Arbo, veiligheid en inrichting van de omgeving op de lijst. Jij moet immers allround kunnen werken.

Wat kun je na deze opleiding?

Met een diploma als Logistiek medewerker op zak ben jij klaar voor werk in de dienstverlenende sector of handels-, productie- en transportsector.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding

Meer informatie
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken