Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Meerdere

Opleidingscode
K0290
Niveau
Niveau 2

De wereld verandert in hoog tempo, dat dwingt organisaties snel te handelen. Er wordt dan ook steeds meer flexibiliteit en creativiteit van medewerkers gevraagd. Tijdens deze korte en praktische opleiding leer je hoe je processen verbetert door de klant centraal te stellen.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding ‘lean en creatief’ leer je het inside-the-box denken te doorbreken. Dit ga je doen door de klant centraal te stellen bij de verbetering van bestaande bedrijfsprocessen. Dat zorgt ervoor dat processen daadwerkelijk worden verbeterd en het bedrijf beter presteert. Je gaat zo efficiënt mogelijk te werk en bedenkt creatieve en innovatieve oplossingen. Waarbij out-of-the-box denken nodig is. Gedurende de opleiding wordt bepaalde kennis en vaardigheden direct in de beroepspraktijk getraind.

Wat kun je na deze opleiding?

Je hebt kennis, tools en vaardigheden om toekomstgericht en (pro)actief te handelen in een steeds sneller veranderende omgeving. Jouw manier van creatief denken is onmisbaar binnen het bedrijf waar je werkt of gaat werken. Met deze opleiding kun je een heldere (klant) vraag formuleren en op basis van de klantbehoefte kritisch kijken naar de effectiviteit van (bedrijfs) processen.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘lean en creatief’ is er voor iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfsprocessen en graag wil leren hoe je creatieve denkprocessen in organisaties toepast. Waarbij je jouw dosis creativiteit toepast.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken