Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie

Richting

Zorg & Welzijn

Niveau
Niveau 3 & 4

Wil jij specialiseren in de psychogeriatrie? Of wil jouw werkgever mee in de kwaliteitsverbetering die de psychogeriatrische zorg nodig heeft? De opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie legt een stevige vakinhoudelijke basis voor de psycho-geriatrische zorg. Je leert om te gaan met psychogeriatrische cliënt. Omgaan met de vragen, wensen en behoeften van de cliënt en naaste staat centraal.

Wat leer je?

Deze opleiding is ingericht op basis van het landelijk vastgestelde beroepsprofiel voor de GVP. De opleiding bestaat uit 4 modulen. Binnen iedere module staat een specifieke rol van de Verzorgende GVP centraal. Het programma is als volgt opgebouwd:

Module 1Vak inhoud psychogeriatrie
Module 2Methodisch werken
Module 3Communicatie en samenwerken

Deel 1 > in gesprek met client en naaste

Deel 2 > samenwerken met collega’s en andere disciplines

Module 4Kwaliteit en professionaliteit


Wat kun je na deze opleiding?

Na het behalen van de examens, 90% aanwezigheid en een geaccordeerd portfolio, ontvang je van CZO een branche erkend diploma en de daarbij behorende speld. Deze opleiding is geaccrediteerd in het V&V register voor 113 punten.

Studiekosten

Dit branche-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Hoe worden vaardigheden getoetst?

De praktijk is de meest krachtige leeromgeving. Je gebruikt voortdurend eigen ervaringen en vraagstukken. Zo leer je met én van elkaar. Ook betrekken we cliënten en mantelzorgers in het leertraject waardoor je direct hoort, voelt en ervaart wat belangrijk is voor een Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie.

Tijdens de opleiding werk je met een portfolio. Met dit portfolio toon je aan wat je hebt gedaan, hoe je dit hebt gedaan en welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt.

Bekijk al onze Zorg & Welzijn opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken