Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Meerdere

Opleidingscode
K0984
Niveau
Niveau 2

Krijg jij ook steeds vaker te maken met situaties (op je werk) waarbij je de Engels taal nodig hebt? Tijd om het onder de knie krijgen, zodat je nog beter jouw (toekomstige) job kan uitvoeren!

Wat leer je?

Je leert Engels spreken, luisteren, schrijven en gesprekken voeren. Gedurende de opleiding wordt bepaalde kennis en vaardigheden direct in de beroepspraktijk getraind.

Wat kun je na deze opleiding?

Je weet hoe je met collega’s en klanten in het Engels moet communiceren en begrijpt bepaalde termen op de werkvloer beter. Ook verschillende mails versturen in het Engels, is voor jou geen probleem!

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘Engels in het beroepsonderwijs’ is er voor iedereen die regelmatig met de Engelse taal op de werkvloer te maken heeft en beter wil kunnen communiceren in deze vreemde taal. Je hebt nauwelijks tot geen Engels gehad in je voorgaande opleidingen en/of hebt moeite met de Engelse taal op de werkvloer.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken