Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college

Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

Richtingen

Bouw & Installatietechniek
Techniek & Industrie

Opleidingscode
25306
Niveau
Niveau 3

Je bent werkzaam bij industriële en toeleverende bedrijven van (half)producten en (half)fabrikaten. Denk aan de metaalproductenindustrie, machine- en apparatenbouw, transportmiddelenindustrie, voeding en genotsmiddelenindustrie, (petro)chemie en hout- en papierindustrie. Binnen deze bedrijven werk je in een technische dienst of op de afdeling storing en onderhoud. De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide technici, zeker in de regio Zuid-Limburg. Er is behoefte aan goed technisch opgeleid personeel. Deze opleiding leidt jou op voor eerste monteur serice en onderhoud werktuigbouw.

Wat leer je?

Tijdens je opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties (servicemonteur) leer je alles over installaties, onderdelen, voorschriften en veiligheid. We richten ons tijdens de lessen op het leren verhelpen van storingen aan CV- en warmwatertoestellen.

Wat kun je na deze opleiding?

Als eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw signaleer, analyseer en verhelp je storingen aan motoren en productiemachines. Je bent als eerste monteur dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Als servicemonteur werktuigbouw is het jouw taak om machines en installaties te repareren en goed te onderhouden. Je werkt onder leiding van een opzichter en soms in een ploeg.

Studiekosten

Dit mbo-diploma voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken