Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Meerdere

Opleidingscode
K0959
Niveau
Niveau 2

Met de komst van meer internationale bedrijven in onze regio, groeit de behoefte aan beheersing van de Duitse taal op de werkvloer. Met deze opleiding geef je jouw Duitse taalkennis een boost!

Wat leer je?

Er vestigen zich steeds meer multinationale bedrijven in de regio. De Duitse taal is dan ook onmisbaar geworden. Zowel schriftelijk als mondeling. Met deze opleiding krijg je de basis van het Duits onder de knie. Je leert Duits spreken, luisteren, schrijven en gesprekken voeren. Gedurende de opleiding wordt bepaalde kennis en vaardigheden direct in de beroepspraktijk getraind.

Wat kun je na deze opleiding?

Je weet hoe je met collega’s en klanten in het Duits moet communiceren en begrijpt bepaalde termen op de werkvloer beter. Ook verschillende mails versturen in het Duits, is voor jou geen probleem.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘Duits in het beroepsonderwijs’ is er voor iedereen die regelmatig met de Duitse taal op de werkvloer te maken heeft en beter wil kunnen communiceren in deze vreemde taal. Je hebt nauwelijks tot geen Duits gehad in je voorgaande opleidingen en/of hebt moeite met de Duitse taal op de werkvloer.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken