Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Meerdere

Opleidingscode
K0023
Niveau
Niveau 2

De hoeveelheid aan digitale informatie die dagelijks tot ons komt, is enorm. Daarom is het als (toekomstig) werknemer, wel zo handig om jouw kennis over digitale informatiestromen ‘up to date’ te houden en te verdiepen.

Wat leer je?

De opleiding maakt je wegwijs in de steeds veranderende wereld van data en digitale informatie. In welke werkomgeving of op welk niveau je ook werkzaam bent. Als werkende krijg je vrijwel overal te maken met digitale informatie. De opleiding ‘Digitale vaardigheden gevorderd’ voorziet in die digitale kennis en geeft je verdieping met de meest essentiële vaardigheden die je als werknemer nodig hebt en breed kunt inzetten bij het uitoefenen van je (toekomstige) beroep.

Wat kun je na deze opleiding?

De mbo-opleidingen die verbonden zijn aan dit certificaat zijn relevant voor alle beroepen waar intensief gebruik wordt gemaakt van digitale informatie, het begrijpen, verwerken en verspreiden ervan. Dit keuzedeel omvat verdieping in digitale kennis, vaardigheden en competenties die werknemers breed in kunnen zetten bij het uitoefenen van hun beroep, ongeacht het softwarepakket waarmee gewerkt wordt, de vorm of werkwijze.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘digitale vaardigheden gevorderd’

is geschikt voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden op gebied van digitale informatie wil bijspijkeren en vergroten. Het helpt je aan de juiste kennis die nodig is om mee te kunnen in een wereld waarin data onmisbaar is.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken