Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richtingen

Bouw & Installatietechniek
Techniek & Industrie

Opleidingscode
K0368
Niveau
Niveau 2

De arbeidsmarkt heeft behoefte aan goed opgeleide technici, zeker in de regio Limburg. Bedrijven streven er steeds meer naar om zoveel mogelijk activiteiten in eigen beheer op de eigen werkplaats uit te voeren. Zodat de werkgever geen externe metaalvakman hoeft in te schakelen voor veelvoorkomende metaalbewerkingswerkzaamheden.

Wat leer je?

Wil jij alle do’s en dont’s van het bewerken van metaal te weten komen? Met deze opleiding krijg je de basisvaardigheden helemaal onder knie! Tijdens de opleiding leer je de kneepjes van het vak als het gaat om de techniek van het metaalbewerken.

Wat kun je na deze opleiding?

Metaalbewerking kom je tegen bij grote en kleine bedrijven in o.a. de constructie, plaatwerk, pijpenbewerking en lassen. Met medewerkers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, kunnen verschillende metaalbewerkingswerkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd. Zodat werkgevers geen externe metaalvakman in hoeven te schakelen en jij deze gemakkelijk zelf kunt oppakken

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding ‘basisvaardigheden metaalbewerken’ is geschikt voor iedereen die de basisvaardigheden van metaalbewerken onder de knie wilt krijgen. Het certificaat is bedoeld voor werkzoekenden en werkenden, die bijvoorbeeld niet in staat zijn een reguliere opleiding te volgen, omdat hiervoor bijvoorbeeld het vereiste niveau van de Nederlandse taal ontbreekt.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze Techniek & Industrie opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken