Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Richting

Techniek & Industrie

Opleidingscode
K0977
Niveau
Niveau 2

Binnen de installatiebranche is er behoefte aan specifiek opgeleide monteurs en medewerkers in meet- en regeltechniek. Door je te verdiepen in de meet- en regeltechniek en alles wat daarbij komt kijken, ben jij straks in staat een installatie goed uit te voeren en te integreren.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding leer je aan de hand van metingen een proces aan te sturen. Want alleen een goed uitgevoerde en geĆÆntegreerde installatie garandeert de beheersing van de installatie die gewenst is.

Wat kun je na deze opleiding?

Het certificaat biedt de noodzakelijke kennis en vaardigheden aan waarmee jij straks specifiek opgeleid aan de slag kunt in meet- en regeltechniek.

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding is geschikt voor iedereen die zichzelf verder wilt verdiepen en ontwikkelen in de industriƫle installaties in de techniek. Of iemand die al regelmatig bezig is met regeltechnische installaties, zoals installatie-, onderhoud- en storingsmonteurs of medewerkers van een technische dienst.

Studiekosten

Dit mbo-certificaat voldoet aan de volledige wet- en regelgeving waardoor de trajecten (deels) subsidiabel zijn. Neem contact met ons op voor de subsidiemogelijkheden en de prijs van de opleiding.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop

Neem contact met ons op

Bekijk al onze Techniek & Industrie opleidingen

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken