Je bent nu op de site van VAVO, onderdeel van VISTA college
Printen
Downloads

Schooljaar 2019/2020

Informatie over het vavo in de zomervakantie

Hieronder vind je actuele documenten voor schooljaar 2019/2020:

Profielwerkstuk voor havo en vwo (examenkandidaten) 2019/2020

Hieronder vind je de handleiding voor het profielwerkstuk en handige bijlagen die je kunt gebruiken tijdens het maken van je pws. Klik op de link om het gewenste document als pdf te downloaden / openen:

Leermiddelenlijst 2019/2020

Belangrijke mededeling voor deelnemers in havo 4 met wiskunde in hun vakkenpakket

Bestel voor de eerste periode in ieder geval nog geen boeken voor wiskunde. In de eerste periode start iedereen met een basisprogramma. Later in het jaar wordt pas beslist of je doorstroomt voor wiskunde A of wiskunde B. In overleg met de docent bestel je dan pas de boeken (die je ook nodig hebt in het examenjaar). Voor het basisprogramma ontvang je materiaal via de docent.

Bestelwijze voor boeken
Ben je 'zelfmelder', dan ontvang je na het ondertekenen van de onderwijsovereenkomst een brief met inlogcodes voor onze electronische leeromgeving (N@tschool / Cumlaude). Binnen deze leeromgeving kun je boeken bestellen. Je mag boeken uiteraard ook elders (evt. tweedehands) bestellen. Bestel je boeken elders, controleer dan goed ISBN en druk.

Word je door een vo-school uitbesteed aan VISTA college vavo (Rutte-regeling)? Overleg dan eerst met je eigen vo-school hoe je in het bezit komt van de benodigde boeken. Bestel niet zonder duidelijke afspraken te hebben gemaakt met je eigen school!

In veel gevallen ontvangen uitbestede leerlingen de boeken via het boekenfonds van hun eigen vo-school.

Boekenlijsten per onderwijstraject (pdf-bestanden)

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken