Je bent nu op de site van VAVO, onderdeel van VISTA college
Printen
Downloads

Schooljaar 2020/2021

Hieronder vind je actuele documenten voor schooljaar 2020/2021:

Programma’s van Toetsing en Afsluiting 2020/2021

Hieronder vind je voor al onze onderwijstrajecten het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA) voor schooljaar 2020/2021. Voor het voorexamenjaar havo (4 havo) is er een Programma van Toetsing en Overgang (PTO).

Je vindt hieronder ook het Examenreglement vavo VISTA Heerlen 2020/2021.

Leermiddelenlijst 2020/2021

Belangrijke mededeling voor deelnemers in havo 4 met wiskunde in hun vakkenpakket
Bestel voor de eerste periode in ieder geval nog geen boeken voor wiskunde. In de eerste periode start iedereen met een basisprogramma. Later in het jaar wordt pas beslist of je doorstroomt voor wiskunde A of wiskunde B. In overleg met de docent bestel je dan pas de boeken (die je ook nodig hebt in het examenjaar). Voor het basisprogramma ontvang je materiaal via de docent.

Bestelwijze voor boeken
Bestel je boeken via www.vandijk.nl. Kies eerst de plaats waar je naar school gaat (Heerlen), vervolgens de school waar je onderwijs gaat volgen (VISTA college) en het onderwijstraject dat je gaat volgen: vmbo-tl, 4 havo, 5 havo of vwo. Maar een account aan bij VanDijk en bestel vervolgens de boeken. Bestel alleen boeken als je zeker weet dat je mag starten en alleen voor de vakken die daadwerkelijk volgt.

Word je door een andere school uitbesteed aan vavo, dan MOET je de boeken huren (werkboeken kopen). Lever de factuur bij ons in en wij betalen het bedrag aan jou terug.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken