Je bent nu op de site van VAVO, onderdeel van VISTA college
Printen
Downloads


Vavo heeft vakantie tot dinsdag 27 augustus

Informatie over het vavo in de zomervakantie

Schooljaar 2019/2020

Hieronder vind je actuele documenten voor schooljaar 2019/2020:

Aanmeldformulier

Hieronder staat het aanmeldformulier voor 2019/2020 in pdf-formaat. Na het downloaden afdrukken, invullen en met de reguliere post versturen. Het adres staat op de eerste pagina van het formulier vermeld. Persoonlijk afgeven bij de receptie van de Campus kan natuurlijk ook.

Belangrijke mededeling voor deelnemers in havo 4 met wiskunde in hun vakkenpakket
Bestel voor de eerste periode in ieder geval nog geen boeken voor wiskunde. In de eerste periode start iedereen met een basisprogramma. Later in het jaar wordt pas beslist of je doorstroomt voor wiskunde A of wiskunde B. In overleg met de docent bestel je dan pas de boeken (die je ook nodig hebt in het examenjaar). Voor het basisprogramma ontvang je materiaal via de docent.

Bestelwijze voor boeken
Ben je 'zelfmelder', dan ontvang je na het ondertekenen van de onderwijsovereenkomst een brief met inlogcodes voor onze electronische leeromgeving (N@tschool / Cumlaude). Binnen deze leeromgeving kun je boeken bestellen. Je mag boeken uiteraard ook elders (evt. tweedehands) bestellen. Bestel je boeken elders, controleer dan goed ISBN en druk.

Word je door een vo-school uitbesteed aan VISTA college vavo (Rutte-regeling)? Overleg dan eerst met je eigen vo-school hoe je in het bezit komt van de benodigde boeken. Bestel niet zonder duidelijke afspraken te hebben gemaakt met je eigen school!

In veel gevallen ontvangen uitbestede leerlingen de boeken via het boekenfonds van hun eigen vo-school.

Boekenlijsten per onderwijstraject (pdf-bestanden)

Schooljaar 2018/2019

Let op, de informatie hieronder is niet bruikbaar voor schooljaar 2019/2020:

Belangrijke data voor examenkandidaten

In de twee documenten hieronder vind je alle belangrijke data voor het eindexamen van 2019.

Let goed op als je vakantieplannen hebt!

Examenreglement VISTA college vavo en PTA's 2018/2019

In dit gedeelte vind je het Examenreglement VISTA college vavo 2018/209 en de Programma's van Toetsing en Afsluitng (PTA) per onderwijstraject en per vak.

Alle documenten worden als downloadbare pdf's beschikbaar gesteld. Zodra het document beschikbaar is, kun je op de betreffende link hieronder klikken:

Profielwerkstuk voor havo en vwo (examenkandidaten) 2018/2019

Hieronder vind je de handleiding voor het profielwerkstuk en handige bijlagen die je kunt gebruiken tijdens het maken van je pws. Klik op de link om het gewenste document als pdf te downloaden / openen:

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken