Printen
Week van de Business, logistiek en veiligheid


VISTA match > Business, logistiek en veiligheid

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen gaan de thema-avonden helaas niet door op de fysieke locaties. Daarvoor in de plaatst organiseren we een online programma, zodat jij alsnog kennis kunt maken met de opleidingen van VISTA college.

Over dit thema

Dit is een hele brede thema-week. Maar door deze veelzijdigheid zit er vast een opleiding tussen die jou aanspreekt. Je bent vooral dienstverlenend en stelt de behoefte van jouw opdrachtgever altijd op nummer één!

Je bent weliswaar dienstbaar en ondersteunend, maar als jij er niet was dan liepen er veel zaken in het honderd. Jij denkt aan alles zodat anderen zich daar niet druk over hoeven te maken. Het zijn opleidingen waarbij je sociale vaardigheden belangrijk zijn. Want je komt veel verschillende mensen tegen, die jou om hulp vragen. Je bent dus ook heel dienstverlenend bezig. Maar ook dan straal je rust en overwicht uit.

VISTA match met de wereld...

Handel & Ondernemerschap en Logistieke dienstverlening

Klant is koning in deze wereld! Als je voor deze opleidingen kiest, weet je dat je je dienstbaar wilt opstellen om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Het leuke van dit vak: je kunt overal terecht. Je leert bij deze opleidingen alles van het bijhouden van de voorraad, het aanvullen van de producten in de winkel, zorgen dat de winkel er opgeruimd en aantrekkelijk uitziet, tot het te woord staan en adviseren van klanten, het verkopen vaneen product en de administratieve afhandeling van de transactie.

In de logistiek ben jij de spin in het web. De naam zegt het al; dienstverlenend. Jouw werk is erop gericht om de juiste goederen uit het magazijn zo efficiënt mogelijk bij de klant te krijgen.

MATCH jij met een van deze beroepen?

Richtingen

  • Commercie (niveau: 2,3 en 4)
  • Retail (niveau: 2,3 en 4)
  • Logistiek(niveau: 2,3 en 4)

Kijk deze uitzending hier:


Zakelijke dienstverlening

De duizendpoot, de puzzelaar en de grote regelaar. Noem het maar op. Je bent weliswaar dienstbaar en ondersteunend, maar als jij er niet was dan liepen er veel zaken in het honderd. Jij denkt aan alles zodat anderen zich daar niet druk over hoeven te maken. Het organiseren van activiteiten of de aandacht trekken van mensen met jouw campagnes heb jij in je bloed zitten. Of heb jij omgaan met en analyseren van cijfers verheven tot een sport. Misschien interesseert het recht je? Je weet ook wel dat dit stapels boeken zijn met kleine lettertjes, maar daar gaat het niet om. Het gaat er juist om wat al die wetten en regels voor invloed hebben op onze maatschappij. Een hele brede, interessante beroepengroep waar ook zeker een MATCH voor jou tussen zit.

Richtingen

  • Financiële administratieve dienstverlening incl. bankwezen (niveau: 2,3 en 4)
  • Officemanagement (niveau: 2,3 en 4)
  • Juridische dienstverlening & HRM (niveau: 3 en 4)
  • Markering & Communicatie en Evenementorganisatie (niveau: 4)

Kijk de uitzending hier:Veiligheid

In de wereld van Veiligheid word je een kei in het observeren en het opmerken afwijkingen. Samenwerken staat hier voorop. Het is sowieso een vak waarbij je sociale vaardigheden belangrijk zijn. Want je komt veel verschillende mensen tegen, die je soms om hulp vragen. Je bent dus ook heel dienstverlenend bezig. Maar ook dan straal je rust en overwicht uit. Je kunt straks aan de slag als beveiliger, politie of in het leger. Bent jij een geschikte MATCH?

Richtingen

  • Defensie (Veva) (niveau: 2 en 3)
  • Htv-p (politie) (niveau: 3)
  • Beveiliging (niveau: 2)

Kijk hier naar de uitzending


Facilitaire dienstverlening

Spreekt je facilitaire dienstverlening aan? Of wil je weten wat dit is? In deze wereld ben je de spin in het web. De naam zegt het al; dienstverlenend. Jij zorgt ervoor dat binnen een bedrijf allerlei faciliteiten goed zijn geregeld zodat de medewerkers hun werk kunnen uitvoeren en bezoekers vriendelijk ontvangen worden.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken