Update corona-maatregelen 14 oktober 2020 > aangepaste maatregelen

Meer informatie
Printen
Week van de Beleving, Vitaliteit en Creativiteit (week 48)

Week van de Beleving, Vitaliteit en Creativiteit (week 48)

Deze thema-week staat in het teken van creatie en (ont-)spanning. En het creëren kan op uiteenlopende manier. Wat ze allemaal verbindt, is dat jouw creatie iemand een goed gevoel geeft of zijn leven iets comfortabeler maakt. Je vindt hier opleidingen die zich richten op onze lichamelijke gezondheid in het gebied van voeding, sport of uiterlijke verzorging. Maar ontspanning kun je ook iets verder van huis vinden door in de reis en recreatiewereld te werken. Heb jij talenten die je op een podium wilt laten zien of wil je juist je steentje achter de schermen bijdragen? Als beide takken van sport goed samenwerken, ben je verzekert dat je toeschouwers met een goed gevoel naar huis gaan!

Dat goede gevoel wil je ook vastleggen voor later. En laat jij daar nou een talent voor hebben. Ieder moment weet jij met jouw camera vast te leggen of ga jij beelden aan de slag en verwerk jij ze op digitale kanalen, drukwerk tot billboards.

Jij denkt ook na over wat kleuren, vormen en licht met iemand doen. Of hoe een voorwerp nog effectiever ontworpen kan worden. Door jou kijk om zaken, verhoog je woon of gebruikers genot voor jouw klanten. In alle richtingen onderscheid jij je door kwaliteit, creativiteit én technische vaardigheden.

In verband met de covid-19 maatregelen kunnen wij maar een beperkt aantal leerlingen ontvangen in onze gebouwen. Daarom zijn deze activiteiten alleen voor 4e jaars leerlingen en leerlingen die in schooljaar 2021/2022 willen instromen.

Registreer je nu!

WanneerWaarNiveauOpleidingsrichtingen

Dinsdag 24 &
donderdag 26
november 2020

18.00-21.00 uur

Sibemaweg, Maastricht

Valkenburgerweg, Heerlen

Rijksweg, Sittard

Milaanstraat, Sittard

Hagerhofweg, Venlo
(alleen op dinsdag 24 november)

2, 3 en 4

Artiest

Audiovisueel

Brood & Banket

Dans

Evenementenorganisatie

Interieuradvisering

Haarverzorging

Horeca

Media & Sign

Podiumtechniek

Schoonheids- voetverzorging

Sport CIOS

Toerisme & Recreatie

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken