Printen
Week van de Beleving, Vitaliteit en Creativiteit


VISTA match > Beleving, Vitaliteit en Creativiteit

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen gaan de thema-avonden helaas niet door op de fysieke locaties. Daarvoor in de plaatst organiseren we een online programma, zodat jij alsnog kennis kunt maken met de opleidingen van VISTA college.

Over dit thema

Deze match staat in het teken van creatie en (ont-)spanning. En het creëren kan op uiteenlopende manier. Wat ze allemaal verbindt, is dat jouw creatie iemand een goed gevoel geeft of zijn leven iets comfortabeler maakt. Je vindt hier opleidingen die zich richten op onze lichamelijke gezondheid in het gebied van voeding, sport of uiterlijke verzorging. Maar ontspanning kun je ook iets verder van huis vinden door in de reis en recreatiewereld te werken. Heb jij talenten die je op een podium wilt laten zien of wil je juist je steentje achter de schermen bijdragen? Als beide takken van sport goed samenwerken, ben je verzekert dat je toeschouwers met een goed gevoel naar huis gaan!

Dat goede gevoel wil je ook vastleggen voor later. En laat jij daar nou een talent voor hebben. Ieder moment weet jij met jouw camera vast te leggen of ga jij beelden aan de slag en verwerk jij ze op digitale kanalen, drukwerk tot billboards.

Jij denkt ook na over wat kleuren, vormen en licht met iemand doen. Of hoe een voorwerp nog effectiever ontworpen kan worden. Door jou kijk om zaken, verhoog je woon of gebruikers genot voor jouw klanten. In alle richtingen onderscheid jij je door kwaliteit, creativiteit én technische vaardigheden.

VISTA match met de wereld...

Beauty & Hair, Sport (Cios) en Toerisme & Recreatie

In deze wereld gaat het om het volgen van de laatste trends op mode-, haar- en make-upgebied. Jij voelt je als een vis in het water als het gaat om advies in kleurgebruik, nieuwe stijl- en haartrends. Maar gezondheid en hoe het lichaam hierop reageert, vind jij net zo belangrijk. Een mooi bruggetje naar onze Sport-opleiding. Sporten, coachen, een prestatie leveren, mensen motiveren en begeleiden, sociaal betrokken zijn, deze zaken spreken jou aan.

Ontspannen mensen, zitten lekker in hun vel. Vrije tijd en vakantie dragen bij aan ons welbevinden. En dat weet jij als geen ander. Jij zorgt ervoor dat mensen hun droomreis kunnen maken. Of trekt recreatie je meer? Dan bezorg je mensen bijvoorbeeld een onvergetelijke vakantie doordat jij verantwoordelijke bent voor het vermaak. Je organiseert, regelt sport en entertainment voor gasten; jong en oud.

Vind jij lichamelijke verzorging, goed uitzien en voelen of ontspanning en vrije tijd leuk en belangrijk. Dan zit hier vast en zeker een MATCH tussen.

Richtingen

 • Haarverzorging (niveau: 2,3 en 4)
 • Schoonheidsverzorging (niveau: 3 en 4)
 • Sport (Cios) (niveau: 2,3 en 4)
 • Dans (Cios) (niveau: 2,3 en 4)
 • Toerisme/reizen (niveau: 2,3 en 4)
 • Recreatie (niveau: 2,3 en 4)
 • Luchtvaartdienstverlening (niveau: 4)

Uitzending: woensdag 25 november

Tijd: 19.00 uur

Food en Entertainment

Hier staat eten en drinken centraal! Je vindt het leuk om mensen in de watten te leggen met lekker eten en een drankje. Voor jou is niks leukers dan ervoor te zorgen dat gasten straks tevreden de deur uitgaan. Je kunt dit voor de schermen, als gastheer/vrouw of achter de schermen in de keuken als kok doen. De bakkerswereld is ook een optie. jij bakt, modelleert, decoreert en snijdt de producten. Daarna verpak je ze en zorg je dat ze klaar zijn voor de verkoop. Alles moet er tiptop uitzien en bovendien goed smaken.

Hoe dan ook; jij hebt een neusje voor heerlijke dingen!

Entertaiment is de wereld voor of achter de schermen. Op het podium waar je kunt performen, entertainen, mensen een heerlijke avond bezorgen. Of juist achter de schermen waar jij ervoor zorgt dat de organisatie vlekkeloos verloopt, de show er top uit ziet en alle apparatuur goed is ingesteld.

Richtingen

 • Horeca (keuken en gastheerschap) (niveau: 2,3 en 4)
 • Bakkerij (niveau: 2 en 3)
 • Evenementorganisatie (niveau: 4)
 • Podiumtechnieken (licht en geluid) (niveau: 4)
 • Artiest (niveau: 4)

Uitzending: donderdag 26 november

Tijd: 19.00 uur

Multimedia, Interieur & design en de wereld ICT

Jij brengt het woord creatief naar nieuwe hoogten en bent visueel ingesteld. Als iemand jouw een probleem voorlegt dan zie jij de oplossing, in beeld en vorm, al voor je. De opleidingen in deze wereld zijn talrijk en divers van mediavorm- en signmaking, foto- en videografie tot interieuradvisering. Jij onderscheidt je door kwaliteit, creativiteit én technische vaardigheden.

Als industrieel ontwerper (Industrial design & Development) leef je vooral in de toekomst; jij gaat intelligente producten en diensten ontwerpen die het dagelijkse leven beter of comfortabeler gaan maken. Je ontwikkelt niet alleen nieuw maar gaat ook bestaande producten verbeteren. Hierbij kun je denken aan gebruiksvoorwerpen zoals stoelen, fietsen, lampen etc.

De nieuwste computerprogramma’s, de slimste apps en virtual reality. Hier hebben we het natuurlijk over de ICT-wereld. Bijna iedereen is ‘afhankelijk’ van internet, computer en andere divices. Leuk toch, als jij dan als expert het leven weer opgang brengt en ervoor zorgt dat alles weer naar behoren werkt. Reken maar dat het een dankbaar vak is.

Nieuwe opleiding > Geodata design

Een dag zonder data verzamelen is een dag niet geleefd. Dat is jouw motto! Jij krijgt er een kick van als je informatie uit de omgeving weet in te winnen, te analyseren en om te zetten naar iets aantrekkelijks en begrijpelijks voor iedereen. Met de nodige portie creativiteit (want die heb je!) weet jij zowel professionele gebruikers als consumenten te verrassen met de allerlaatste nieuwtjes en meest actuele informatie. Jouw kennis is onmisbaar in deze tijd waarin geodata een steeds belangrijkere rol speelt.

Richtingen

 • Foto- en videospecialist (audiovisuele producties) (niveau: 4)
 • Mediavormgeving en Signmaking (niveau: 2,3 en 4)
 • Interieuradvisering (niveau: 4)
 • Industrial design & Development (niveau: 3 en 4)
 • ICT (niveau: 2,3 en 4)
 • Geo, data & design (niveau: 4)

Uitzending: vrijdag 27 november

Tijd: 19.00 uur

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken