Vanwege een grote ICT operatie binnen VISTA college zijn we tijdens de zomervakantie van 19 juli t/m 9 augustus telefonisch en via e-mail niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar via info@vistacollege.nl of telefonisch via het centrale nummer 088-0015000.

Meer informatie
Printen
Met wie werken wij al samen?

Met wie werken wij al samen?

Rockwool, DSM, Sabic, Mosa en Enci zijn bedrijven die VISTA college inschakelen om opleidingen in de procestechnologie aan te bieden aan hun werknemers.

In de zorg werken we samen met belangrijke bedrijven als Orbis, Mondriaan, Academische Ziekenhuis Maastricht en Zuyderland ziekenhuis in Heerlen, Kerkrade en Sittard.

In de economische sector mag VISTA college een bedrijf als Vodafone tot een van haar klanten rekenen. Binnen deze sector bieden we ook administratieve en ICT-gerelateerde opleidingen aan voor de economisch administratieve ondersteuning van bedrijven.

Verder verzorgen we opleidingen voor medewerkers in onderwijsinstellingen, kinderdagverblijven en sociale diensten van gemeenten. Met bedrijven als Albert Heijn en Action hebben we opleidingen ontwikkeld op het commerciële, administratieve en logistieke vlak. Ook in de leisure en wellness sector zijn wij actief bij bedrijven als Fitland.

Kortom VISTA college is van alle markten thuis.

Jouw bedrijf ook kansen bieden samen met VISTA college?

Neem contact op met onze accountmanagers.

Zorg & Welzijn

Handel & Ondernemerschap en Zakelijke dienstverlening

Techniek

Klik hier om naar onze bedrijfsopleidingen te gaan

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken