Studiekeuze nog maken? Loop een dagje mee!

Registreer je hier

Medewerker facilitaire dienstverlening

Heerlen (Campus), Valkenburgerweg
BOL
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25499

Jij bent onmisbaar

Heb jij een ondersteunende, dienstverlenende en servicegerichte houding? Je houdt rekening met en speelt graag in op de verwachtingen van klanten/gasten? Je hebt een sociale en open houding en je bent oplettend en eerlijk? Als facilitair medewerker ben je onmisbaar voor een bedrijf, instelling of organisatie. Je functie is afwisselend en kan verschillen per instantie waarvoor je werkt.

Meer informatie

Opleidingsinformatie

De volgende werkzaamheden behoren tot je uitvoerende takenpakket dat binnen school klassikaal besproken zal worden, maar die je ook tijdens de praktijkstages zal uitvoeren: voorbereiden en afstemmen met je leidinggevende, vergaderservice, optreden als aanspreekpunt, diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren, assisteren bij voorraadbeheer, bijdragen aan onveilige situaties, uitvoeren van eenvoudige onderhouds-en herstelwerkzaamheden, catering, logistiek en evalueren van de werkzaamheden.


Keuzedelen

Je volgt algemene vakken zoals Nederlands en rekenen en een of meer keuzedelen. De keuzedelen zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven binnen de opleiding.

Stage(s)

Tijdens je stage, je beroepspraktijkvorming, sta je met beide benen in de praktijk. Je past al het geleerde toe en leert nog veel meer vaardigheden van je praktijkopleider. De praktijkbegeleider van school en je praktijkopleiders van het leerbedrijf beoordelen je beroepshouding, resultaten en je inzet. Een positieve beoordeling van je stage is een voorwaarde om je diploma te halen.

Verder leren/werken

Na deze opleiding kun je doorstromen naar de opleiding allround medewerker facilitaire dienstverlening (niveau 3) of een andere mbo-opleiding naar keus. Ga je direct werken dan kun je aan de slag bij bedrijven en organisaties die facilitaire diensten verlenen aan individuele klanten of aan een groep klanten. Te denken is aan: zakelijke dienstverleners, productieomgevingen, (semi)overheidsinstellingen, zorginstellingen, buurthuizen, groepsaccommodaties. De doelgroep waarmee je te maken krijgt is erg divers en varieert in leeftijd, cultuur, leefstijl.

DIRECT AANMELDEN SCHOOLJAAR
2023-2024
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken