Financiële dienstverlening

Maastricht, Sibemaweg
BOL
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
23296

Binnen de opleidingen van Zakelijke dienstverlening (Business Services) is de opleiding Financiële dienstverlening (bancaire diensten en verzekeren) als diploma-profiel komen te vervallen. Vanaf schooljaar 2022 wordt deze opleiding niet meer aangeboden. Heb je interesse in een opleiding in deze richting, bekijk dan de volgende opleidingen:

Marketing & Communication Specialist

Als je met een commerciële insteek wil werken in de makelaardij of een verzekeringskantoor. Je helpt klanten met financieel advies, hun verzekeringspakket of begeleidt hun aankoopproces van huizen of financiële producten.

Bekijk de opleiding Marketing & Communication Specialist

Mbo recht

Binnen de opleiding MBO recht zit een deel “insurance” (verzekeren) verwerkt. Hier leer je met een juridische kijk op de zaak om te gaan met verzekeringen. Bijvoorbeeld het vaststellen van een schade en wie schuldig is. Je werkzaamheden zijn dan waarschijnlijk bij een verzekeraar.

Bekijk de opleiding Mbo recht

Financiële beroepen

De opleiding Junior assistant accountant (business administration & control specialist) maakt van jou een financiële dienstverlener voor in- en externe klanten. Je kunt met name bedrijfsprocessen boekhoudkundig goed verwerken en klanten hierover adviseren.

Bekijk de opleiding Junior assistant accountant

Aanmelden is niet mogelijk

Meer informatie

Aanmelden is
niet mogelijk
Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken