Studiekeuze nog maken? Loop een dagje mee!

Registreer je hier
Printen
Arcus College & ROC Leeuwenborgh worden VISTA college!

Arcus College & ROC Leeuwenborgh worden VISTA college!

Tijdens een feestelijke bijeenkomst is de naam van het fusiecollege bekend gemaakt. De twee MBO instituten gaan samen verder onder de naam VISTA college. VISTA staat voor visie, vitaliteit en vooruitzicht en staat daarmee voor toekomstgericht. Het zet de betekenis van het nieuwe college in de regio kracht bij.

Het VISTA college staat ook voor wendbaarheid en innovatief. Wij hebben oog voor het talent van onze studenten en bieden hen een duidelijk perspectief door ze te ondersteunen bij het ontwikkelen van persoonlijke en vakgerichte vaardigheden. Met dezelfde vooruitziende blik kijken wij naar de mogelijkheden die onze regio biedt voor bedrijven van nu en van morgen.

Het VISTA college biedt perspectief. We verbinden samen met het werkveld theorie en praktijk. We zien de link van vandaag met 4 jaar later, als je aan de andere kant staat. En we kennen de blik van collega’s, ouders, studenten én werkgevers. Daarom is ons logo van alle kanten leesbaar, open en toegankelijk. Vanuit elk perspectief dus.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken