Je bent nu op de site van Bedrijfsopleidingen, onderdeel van VISTA college
Printen
Met of zonder mbo-diploma en incompany

Naast reguliere BBL opleidingen, met name gericht op individuele deelnemers met een stageplaats, biedt VISTA college opleidingen op maat. Gericht op het bedrijfsleven en haar specifieke behoeften. Als werknemer werk en leer je tegelijk. Naast je baan, ga je één of twee dagen per week naar school. Het bedrijf waar je werkt moet dan wel een erkend leerbedrijf bij de brancheorganisatie zijn.

VISTA college Bedrijfsopleidingen leidt tot een MBO diploma, en voldoet aan alle wettelijke eisen die OC&W stelt. Het maatwerk kan verschillende vormen aannemen:

  • maatwerk in organisatie; aangepaste planning, verkorte doorlooptijden op basis van werkervaring en eerdere diploma's, uitvoering op eigen locatie, etc.
  • maatwerk op inhoud; praktijkopdrachten die zijn toegespitst op uw organisatie, begeleiding op maat, etc.

Bedrijfsopleidingen zonder mbo diploma
Soms is er een opleidingsvraagstuk waarbij het niet noodzakelijk is om werknemers tot een mbo diploma op te leiden. Maar je wilt wel gebruik maken van de expertise en ervaring van VISTA college. We kunnen een maatwerk traject ontwikkelen, dat voldoet aan jouw eisen. We wijken dan bewust af van een BBL gediplomeerd traject, en voldoen daarmee niet meer aan de eisen die OC&W stelt. We noemen dit onbekostigd onderwijs. Er is in dit geval geen sprake meer van overheidsfinanciering, toch kan het traject een positieve business case betekenen, afhankelijk van hoe het traject uit komt te zien.

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken