Vanaf maandag 15 juni wordt er naast examens ook praktijkonderwijs verzorgd op onze locaties. Uiteraard wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en alle andere hygiënevoorschriften die gelden.
Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met je mentor.

Blijf up to date
Printen
Informatie avond Vavo | Heerlen
07 juli 2020 17:00 tot 19:30

Informatie avond Vavo | Heerlen

Het lukt even niet op je eigen school? Wil je je kennis van bepaalde vakken opfrissen? Of net gezakt op dat ene vak? Soms helpt het om over te stappen naar het vavo om zo alsnog je diploma te halen.

Kom dan naar onze informatie-avond om 17.00 of 18.30 uur in de campus Valkenburgerweg in Heerlen.

Je kunt het examenjaar vmbo-t, havo 4-5 en vwo 6 overdoen of je kunt vakken los volgen. We bieden je de kans om jouw diploma alsnog te halen en weer verder te gaan met jouw toekomstplannen. Alle diploma’s die vavo uitreikt, zijn volwaardige, landelijk erkende diploma’s.

Landelijk erkend diploma
Al deze trajecten hebben de duur van één of twee schooljaren. Je volgt alleen de vakken die nodig zijn om een diploma of certificaten te behalen en de docenten zorgen voor een uitgebreide en persoonlijke begeleiding. Daarnaast biedt de wetgeving ook de mogelijkheid om vrijstellingen voor vakken die je elders hebt afgerond.

Vavo is er voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook minderjarigen vanaf 16 jaar kunnen onder bepaalde voorwaarden worden toegelaten (voorwaarden vanaf 16 jaar).

Registreer je hier voor deze informatiesessie

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken