Vanwege een grote ICT operatie binnen VISTA college zijn we tijdens de zomervakantie van 19 juli t/m 9 augustus telefonisch en via e-mail niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar via info@vistacollege.nl of telefonisch via het centrale nummer 088-0015000.

Meer informatie
Printen
Informatie avond Vavo | Heerlen
24 juni 2020 12:00 tot 15:00

Informatie avond Vavo | Heerlen

Het lukt even niet op je eigen school? Wil je je kennis van bepaalde vakken opfrissen? Of net gezakt op dat ene vak? Soms helpt het om over te stappen naar het vavo om zo alsnog je diploma te halen.

Kom dan naar onze informatie-avond om 12.00 of 14.00 uur in de campus Valkenburgerweg in Heerlen.

Je kunt het examenjaar vmbo-t, havo 4-5 en vwo 6 overdoen of je kunt vakken los volgen. We bieden je de kans om jouw diploma alsnog te halen en weer verder te gaan met jouw toekomstplannen. Alle diploma’s die vavo uitreikt, zijn volwaardige, landelijk erkende diploma’s.

Landelijk erkend diploma
Al deze trajecten hebben de duur van één of twee schooljaren. Je volgt alleen de vakken die nodig zijn om een diploma of certificaten te behalen en de docenten zorgen voor een uitgebreide en persoonlijke begeleiding. Daarnaast biedt de wetgeving ook de mogelijkheid om vrijstellingen voor vakken die je elders hebt afgerond.

Vavo is er voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook minderjarigen vanaf 16 jaar kunnen onder bepaalde voorwaarden worden toegelaten (voorwaarden vanaf 16 jaar).

Registreer je hier voor de informatiesessie

Suggesties Druk op enter om uitgebreid te zoeken